Llibres

Confidències i altres pecats

El doctor Joan Llauró ens explica en el seu llibre les experiències que ha viscut en els seus viatges a Perú i Paraguai. Anècdotes, lliçons, confidències, en resum, les vivències d’una llarga experiència de cooperació es recullen al llibre Confidències i altres pecats.

Sinopsi

La lectura d’un relat ha de durar el que dura una sola sessió de lectura i les sessions de lectura, a vegades, sobretot al llit, acaben durant molt poc. Aquest llibre presenta l’encadenat d’unes històries curtes que simulen la realitat o defugen la realitat o, senzillament, juguen amb la realitat, però que no deixen de ser un mostrari de commovedores o pertorbadores emocions humanes. Una galeria d’històries que van saltant d’un tema a l’altre i ho fan cada vegada amb una prosa transparent, però amb un enfoc diferent. El conjunt dels relats va agafant cos mentre va canviant de registre a mesura que el lector avança en el seu contingut, tot iniciant-se en clau d’humor i acabant en clau d’intriga. Pel mig desfilen un seguit de personatges entranyables tot navegant per la ironia, per la perplexitat o per la tragèdia i tot mostrant diversos paisatges de l’ànima, però comptant sempre amb la complicitat del lector, mentre l’acompanya fins a un final sorprenent. I sense que hi falti aquell punt de bogeria, que és habitual en tot allò que escriu aquest autor.

Pots comprar el llibre directament a l’Editorial Gregal fent clic aquí. Tots els beneficis obtinguts de la seva venda, aniran íntegrament a l’Associació d’Ajut per a Nens de Nicaragua (AANN).

 

Guiños y rasguños

Sinopsi

La obra está compuesta por un entramado de relatos breves que giran alrededor de unos personajes tan humanos como impuros, transgresores y contradictorios. Unos personajes capaces de cabalgar –en unos casos con destreza y en otros con pereza– entre la realidad y la ficción y de vivir sus historias en clave de ternura, de encanto, de penuria o de espanto, aunque destilando y transmitiendo en todo momento emociones intensas, vivencias insospechadas y desenlaces inesperados.

Algo de mágico tendrán esos cuentos cuando no solamente captan la atención del lector, sino que le seducen, atrapan su voluntad y le llevan en brazos hasta el punto final, que es justo ahí donde cada narración decide sorprenderlo o sumergirlo en la perplejidad.

Estoy convencido de los guiños del placer que le aguardan al lector desde el inicio. Aunque conviene que no se confíe, pues bajo ese placer de la lectura se esconden algunos rasguños que proceden de un mundo del que tantas veces tratamos de alejarnos.

J. A. Pascual

Pots comprar el llibre directament a l’Editorial Gregal fent clic aquí. Tots els beneficis obtinguts de la seva venda, aniran íntegrament a l’Associació d’Ajut per a Nens de Nicaragua (AANN).