Àrea de productes alimentaris

Està constituït per una dotzena de mares que van elaborant diferents productes alimentaris per vendre en les fires i actes públics del poble. El proper pas serà la divulgació dels productes i el desplaçament per vendre’ls a fires de poblacions més o menys allunyades de Cusmapa.

Tant a la “Portada” com a “Activitats” d’aquesta mateixa pàgina web hi trobareu testimoni gràfic abundant del que s’ha fet i del que es va fent en aquest sentit (melmelades, productes làctics, pa i derivats, sopes, etc.). Aquí però, trobareu un petit recull.

Hem de reconèixer que el rendiment és baix. El marge de benefici que queda és petit, ja que els preus de venda han de ser proporcionats a la capacitat de compra de la població; capacitat que ja us podeu imaginar quina és, quan parlem de gent immersa en la pobresa. Toca, per tant, fer un nou esforç d’imaginació per rendibilitzar millor l’activitat d’aquesta àrea d’ara endavant. El baix rendiment contrasta, afortunadament, amb la il·lusió i l’entusiasme que hi posen les dones que hi participen.