Us farà contents

Benvolguts,

Tal com us vaig anunciar, les mares de la nostra cooperativa han participat a la fira gastronòmica de Somoto (ciutat capital del Departament), juntament amb una vintena de pobles més i han guanyat el tercer premi. No us podeu imaginar el que això suposa d’èxit, si tenim en compte que la organització de la fira anava a càrrec del Ministeri de Familia i si considerem la coneguda neutralitat ideològica i la desafecció política que caracteritzen la nostra organització. Ni jo m’ho acabo de creure.

Fixeu-vos amb un detall molt significatiu, que no us pot passar per alt; totes les representants de les cooperatives que van tenir premi anaven amb el davantal blau (oficial de la organització), excepte la nostra que va voler lluir el groc de la cooperativa, fins i tot quan va anar a recollir el premi.  Aquestes mares es mereixen un altre premi. Sí o no?

A propòsit. Amb el “fons comú” financem, també, les despeses que generen aquesta mena d’actes (desplaçaments, manutenció, ingredients, etc.). En aquest cas considero que un resultat així suposa un bon estímul per fomentar l’interès de les famílies envers la formació i la capacitació. No és una aposta a favor dels coneixements sinó a favor dels coneixedors.

Una abraçada.

Joan

Setembre 2019