Una grata novetat

Benvolguts,

Us vaig dir que el passat dia 21 vam tenir una reunió amb tots els pares i mares de la nostra organització. Els vam repartir roba per als més petits i els vaig presentar la Lesvia com a infermera que s’incorporava a l’equip.

Solament referir-vos un esdeveniment que probablement us alegrarà. Fins ara tot el nostre esforç formatiu s’havia enfocat de cara als pares i mares. A partir d’ara estrenem un nou repte. Iniciem una activitat d’ESTIMULACIO NEUROSENSORIAL (ENS) per als nostres nens, a base de fer manualitats. Comencem ensenyant-los a fer polseres (elecció, tria i barreja de colors, coordinació de moviments i traça a fer nusos, etc.). Tenim un monitor (que també els vaig presentar el dia de la reunió) molt mentalitzat pel que fa a paciència i perseverança, ja que les aptituds naturals dels nostres nens són diferents i, en algun cas, prou limitades, però no hi fa res, anirem avançant al ritme que es pugui.

La finalitat primera és el desenvolupament de les capacitats de la mainada, per això en diem ENS. La finalitat última és intentar que algun dia puguin elaborar i vendre artesanies, mitjançant la pròpia cooperativa del seus pares. El temps dirà la seva. De moment ja hem donat un altre pas endavant, ja hi som pel tros i ja tenim un altre front obert. És emocionant de veure l’interès amb que s’ho prenen i la inesperada rapidesa amb la que alguns estan aprenent.

Abraçades.

Joan

Deixa el teu comentari