Una altra petita/gran satisfacció

El taller de costura està funcionant molt bé. Us passaré dues tandes de fotos on podreu veure el rigor i la seriositat amb que es fa l’ensenyament per part del monitor. Tenen sessió formativa tots els divendres i els progressos són evidents. Les alumnes ja han assolit el nivell necessari per poder fer patronatge amb paper. Veureu alguns resultats (faldilles) i ara ja comencen a fet patrons per pantalons. Us cridarà l’atenció que una de les mares segueix les explicacions amb la criatura a coll, ja que no pot deixar el nen tot sol a casa. Ja ho hem resolt. A la propera classe ja trobarà un llitet de baranes a la sala de costura on poder deixar la criatura còmodament instal·lada.

S’estan esforçant per aconseguir que quan comenci el nou curs escolar ja puguin confeccionar i vendre “uniformes” escolars (faldilles, pantalons, camises i bruses).

He gestionat amb Wisconsin (la Fundació americana amb qui treballem conjuntament aquest tema), la incorporació d’un parell o tres de màquines més. M’han promès que ben aviat les tindrem.
Les mares estan molt il·lusionades i nosaltres també. Estic convençut que amb uns quants mesos més de formació podrem tenir muntat un autèntic taller productiu de confecció, que ajudarà en gran manera l’economia d’aquestes famílies.

Tot això és possible perquè comptem amb al vostre suport. Moltes gràcies en nom seu.

Una abraçada.

Joan
Juliol 2018