Una altra bona notícia

Benvolguts,

L’ajuntament de Cusmapa ha decidit enderrocar el quiosc que ens va llogar, així com els altres dos adjacents. A canvi ens ha proporcionat un quiosc nou dels que acaben de construir a tocar dels enderrocats i respectant les molt favorables condicions econòmiques que el Victor va pactar.

Tot això estava prèviament parlat amb l’alcaldessa, però mai vaig voler avançar esdeveniments ni crear falses expectatives. El fet que el Víctor aconseguís l’entrega del local vell poc abans del seu enderrocament ha estat fonamental per refermar el compromís de l’alcaldessa a favor de la nostra cooperativa i evitar que ens haguéssim pogut quedar sense cap dels quioscs de nova construcció.

Ara sí. Ara ja totes les peces han encaixat i la cooperativa disposa d’un magnífic local nou de trinca per a la venda dels seus productes, si bé les dimensions són justes i haurem de trobar un altre espai per a la elaboració dels productes i el seu emmagatzematge. El que toca en aquests moments és activar la producció i organitzar el procés de venda, cosa que encarrilaré immediatament tant punt torni a Nicaragua. De moment intentaré gestionar-ho com pugui des d’aquí.

Us passo les fotos de l’enderrocament i del nou local que, tenint en compte el que hi ha per allà, és un autèntic “palau”. Podem estar contents. Aquest ha estat un pas de gran transcendència per
a la nostra Cooperativa i, per tant, per a la progressiva activació econòmica de les famílies dels nostres nens.

El pas proper consistirà en dinamitzar la activitat de turisme, fomentar l’arribada de gent, proporcionar serveis i “vendre” la imatge de Cusmapa.

Tot anirà avançant. Temps al temps.

Una abraçada.
Joan

Deixa el teu comentari