Benvolguts,

Els nens estan eufòrics amb la teràpia ocupacional. Fan polseres i pinyates a dojo cada dissabte. Comencen a les 9 del matí amb les pinyates, els donem dinar al migdia i acaben a les 4 de la tarda amb les polseres.

Els hauríeu de veure. Hi ha moments que no se sent ni volar una mosca de tant concentrats i atrafegats que estan. Us passo fotos.

No perdeu de vista que estem parlant de criatures amb alguna mancança física o intel·lectual. Però no hi fa res; s’estimulen mental i manualment, aprenen i s’ho passen “pipa”. Comptem amb un parell de monitors excel·lents. Saben aprofitar les ocasions per fer-los sumar retalls, ordenar-los per mides, diferenciar tonalitats de colors, etc. També hi ha mares que participen i que, un cop a casa seva, continuen la “feina”.

Veureu una foto amb tot l’equip i amb la “producció” de pinyates realitzades en un sol dia.

Les estem venent al quiosc molt baratetes i així qualsevol família del poble amb pocs recursos les pot comprar i celebrar amb pinyates els aniversaris dels seus fills, cosa que la majoria d’ells no havien pogut fer mai a la vida. Èxit absolut !!!. A aquest pas aviat haurem de començar a “obrir mercat” fora de Cusmapa…

També em permeto enviar-vos una foto amb el “patriarca” tot cofoi.

Una abraçada.

Joan

Juliol 2018