Un petit/gran miracle

Benvolguts/des.

Hem passat uns dies d’angoixa extrema per l’arribada de l’huracà ETA a Nicaragua i per les conseqüències que pogués tenir per a la nostra gent, ja que la trajectòria prevista incloïa la zona centre i nord del país, que és on estem ubicats.

He estat permanentment en contacte amb ells i puc assegurar-vos que la situació ha estat esfereïdora, donada la falta total de medis de protecció, la dificultat per a la provisió d’aliments i la precarietat dels seus habitacles, que feien témer el pitjor.

Sortosament, abans d’afectar de ple la nostra zona, l’huracà va fer un petit gir cap el nord-est al mateix temps que perdia intensitat; de manera que a Cusmapa ha pres el caire d’una tempesta tropical de llarga durada, però sense víctimes i amb destrosses que es podran reparar. Els ajudarem amb tot el que estigui a les nostres mans.

Suposo que haureu seguit els fets per la televisió i us hauran preocupat. El motiu d’aquestes quatre ratlles és per tranquil·litzar-vos i per dir-vos que avui les pluges i els vents ja han minvat i que les activitats de la nostra organització es reprendran immediatament i amb més empenta que mai.

Una abraçada.

Joan

Novembre 2020