Hola.

Nosaltres continuem portant a cap les activitats directes a favor dels nens com si res estigués passant en el país. No em vull fer pesat amb excés de fotos, però tampoc vull deixar-vos sense la informació que em sembli més significativa. Procuraré ser selectiu.

Avui us passo les fotos del Luis Miguel el dia que es va lliurar la soja, juntament amb material d’higiene personal, i es va fer tractament psicològic i logopèdic a ell i, naturalment, als altres nens. Abans us mostro la foto inicial del nen i de una part de la seva família (té dos germans més) a la porta de la seva “casa” el dia que el vaig trobar (ara deu fer un parell d’anys i escaig).

Amb això podreu veure el “diferencial” extern solament. La millora en l’aspecte psicològic i de socialització no us el puc mostrar, però ha estat espectacular. Era un nen marginat que tothom el donava per deficient i ara és un “leader” en tots sentits. La labor de la Brenda en aquest aspecte ha estat decisiu.

Aquests són els resultats que, des de fora poden semblar esquifits, però que ens omplen de satisfacció i que ens agrada poder compartir amb tots vosaltres.

 

Una abraçada.

Joan

 

Juny 2018