Un altre cas com un cabàs

Benvolguts,

Continuem caminant per aquests mon de Déu. Aquí teniu la casa de la Kenia, per fora i per dins.

Vull fer un punt i part en aquest cas.

Us passo les fotos de quan vam trobar la nena (foto amb el seu avi) envoltada de fang i de brutíssia. L’avi va morir, la mare va marxar a “treballar” (és deficient mental) i el germà gran, que es diu Bernabé,  també va desaparèixer. La Kenia va quedar abandonada, juntament amb dues germanetes més.

Estem intentar reconduir la situació. Vull agrair des d’aquí l’ajut especial per part dels padrins de la Kenia.

La mare ha tornat i el germà gran també. De la mare ens en podem refiar ben poc perquè no s’assabenta de res. He parlat llargament amb el germà i crec que l’he convençut per muntar un hort familiar al voltant de la casa. L’ajudarem a afrontar les despeses (material, llavors, productes protectors, adobs, etc.) i l’assessorament tècnic per part d’un enginyer agrònom.  Sembla que ho ha entès i està disposat a tirar-ho endavant. Veurem.

El tema dels horts familiars també l’haurem de reconduir. Us ho explicaré més endavant, perquè mereix un anàlisi apart, però no patiu perquè ja el tinc prou clar, al menys mentalment.

La mare va venir a recollir el pantaló i les provisions de mel i “frijoles”.

Com que tot el que anem trobant és semblant al que ja us he mostrat, ho deixo aquí. No vull fer-me pesat.  Si em trobo amb alguna peculiaritat que convingui explicar-vos ho faré.

Una abraçada.

Joan                                                                                                         Juny 2019

P.D. Si les fotos pesen massa us les enviaré en dues tongades.