Estic molt content de fer-vos arribar aquestes tres satisfaccions i de poder compartir-les amb vosaltres.
La primera. Veureu que tot seguint les instruccions del monitor de costura, les mares, per primera vegada,  ja han estat capaces d’elaborar pantalons per als nens. Aquest és un pas important, ja que, de moment, els nens ja aniran vestits com cal i, a més, això obra la possibilitat d’elaboració de pantalons per poder vendre més endavant.

La segona. Els nens continuen entusiasmats amb amb la teràpia ocupacional (manualitats) i els seus progressos són ben evidents, només cal veure els resultats.

Tercera. Hem anat fomentant la formació dels nostres apicultors i algun d’ells ja ha assolit un grau més en els seus coneixements, que li ve reconegut per una institució oficial com és l’INPRHU. La importància d’aquest fet ve donada, no solament pel que representa d’incentiu i de progrés personal, sinó que els posa en condicions de convertir-se en monitors i introduir-se en el món de l’ensenyament d’apicultura. Us passo la foto del Cirilo (pare de la Heyding). Penseu que aquest home, l’any 2016 no havia sentit a parlar mai d’apicultura ni de res relacionat amb el tema de les abelles. Tot el que es refereix a l’assumpte de l’apicultura avança esplèndidament i espero que abans d’acabar l’any ja comptarem amb l’apiari nº 2.