Benvolguts,

Pel que fa a la formació dels pares i mares dels nostres nens, crec que no ens hem de limitar a capacitar-los en l’aspecte operatiu, sinó que cal anar més enllà i inculcar valors afegits, com és, per exemple, el del “treball en equip”.

S’ha aprofitat l’últim taller de costura per demostrar que la feina feta de manera ordenada i conjuntada aporta millor rendiment final que la feta individualment. En aquest cas, es van elaborar “bolsos”. Una de les mares només va fer anses, una altra va posar les tanques, una altra va fer els “forros” interiors, etc. Veureu les fotos del que us acabo d’explicar i podreu comprovar la seriositat amb que les dones s’ho prenen.

Bo i que, dit així, sembla que tot són “flors i violes”, estic observant que en les fotos sempre apareixen les mateixes persones. Sospito que, malauradament, i tal com sol passar en els col·lectius humans, algunes de les persones estan sempre al peu del canó i d’altres es fan l’orni i es desentenen de tot. Des d’aquí em resulta impossible el poder constatar les meves sospites, ja que, si faig alguna pregunta referent al tema “aixecaré la llebre” i no acabaré sabent la veritat. Tinc intenció de tornar cap a Nicaragua a finals de setembre; serà aleshores quan podré observar
directament el grau d’implicació de tothom.

Us explico això perquè, probablement i comptant amb el vostre consentiment i la vostra confiança, hauré d’adoptar mesures disciplinàries i exemplaritzadores que puguin acabar, inclús, amb alguna expulsió. No podem tolerar que les persones més barrudes tinguin les mateixes consideracions que les persones diligents, ni vull córrer el risc de que hi hagi conflictes interns i la cosa acabi escapant-se’m de les mans. Aquesta feina no la puc encomanar a la Brenda, naturalment; l’assumiré jo personalment i us informaré.

Una abraçada.
Joan

Deixa el teu comentari