Benvolguts.

El recinte de P. Fabretto continua tancat, però ens han permès utilitzar les seves instal·lacions de manera excepcional per poder reprendre les nostres activitats, cosa que és molt d’agrair, ja que sense aquells espais nosaltres quedem absolutament immobilitzats.

S’han començat novament les manualitats, tot iniciant l’ensenyament de fer brodats. Em diuen que els nens estan fascinats; les fotos així ho demostren.  També han après a fer llaços per als cabells i, pel que m’expliquen, els estan venent molt bé al quiosc. El que interessa és que la canalla estigui motivada i en aquest sentit podem estar tots tranquils perquè les criatures s’han tornat a presentar a la sessió de teràpia ocupacional ben contents i il·lusionats.

Al final se’ls ha proporcionat un bon àpat, com sempre, i… fins a la setmana entrant.

En relació al covid-19, aquelles entitats que tenen la seu central i el comandament als EEUU, com és el cas de Wisconsin i també del mateix P. Fabretto, estan tancades. Una de les conseqüències per a nosaltres, que s’ha afegit en negatiu, és que hem deixat de rebre els ajuts que Wisconsin ens proporcionava, tant per a costura com per a manualitats dels nens. Resultat; hem de comprar tot el material que necessiten per poder fer la seva feina. De moment hem perdut (tant de bo sigui només temporalment) el suport de Wisconsin i de l’empresa que ens proporcionava aliments solubles empaquetats. Uffff ! Els acostumats al whatsapp aquí hi plantarien aquella icona de les gotes de suor…

Una abraçada.

Joan

Abril 2020