Temes varis

Benvolguts,

Ja estic preparant la meva tornada a Nicaragua, que serà a finals de mes. Si algú de vosaltres vol enviar qualsevol cosa al seu fillol/la, pot fer-me- la arribar i jo la portaré encantat, però us haureu d’espavilar perquè queden pocs dies. Preferiblement que siguin cartes o coses de poc volum i pes, ja que vaig sempre sobrecarregat i els conflictes a l’hora de facturar l’equipatge “em posen a cent”.

La meva adreça:
Joan Llauró
C/. Major 67
17722 DARNIUS (Girona)

Qüestions apart. Durant el darrer any hem tingut un tema que ens ha donat molts maldecaps i feina, com és la provisió de cotxets i cadires de rodes per als més grans dels nostres nens i que les mares havien de transportar a coll per a tot arreu sota l’implacable sol d’aquell país. Poc a poc ho hem anat solucionant, gràcies a la generositat d’uns donants, els recursos del “fons comú” i la magnífica gestió del Dr. Victor Bustillo (marit de la Brenda i director de P, Fabtretto) que va aconseguir la importació d’unes cadires de rodes dels EEUU. No us podeu imaginar la millora de qualitat de vida que això ha suposat, tant per a les mares com per als nens. Us passo un mostreig de fotos. Fixeu-vos amb la Juana Mareylis (Juanita). Es tracta d’aquella nena que vam tenir a punt de morir i que vam poder revifar (res a veure amb la Juanita escanyolida i abatuda que vaig trobar fa dos anys). Gràcies a tots.

També us passo una foto amb els models de les peces de costura que s’estan elaborant i venent. Tant punt arribi jo allà dinamitzarem aquest tema tant com sigui possible.

Una abraçada.
Joan

Deixa el teu comentari