Benvolguts/des,

Abans que P. Fabretto tanqui les seves instal·lacions per Nadal i Cap d’any hem volgut esgotar totes les prestacions possibles a favor de la nostra mainada. Les activitats es reprendran després de Festes.

Us aniré passant informació gràfica de tot el que s’ha fet durant aquests dies, però ho faré esgraonadament.  Si caic en algun error o repetició m’haureu de disculpar. Com podeu imaginar,  no em resulta fàcil de triar i gestionar tot el material gràfic perquè us arribi la informació correcta, però, que al mateix temps, no resulti aclaparadora per a vosaltres.

Estic segur que alguns padrins localitzaran els seus fillols/les al mig del garbuix de fotos. En qualsevol cas, vaig pensar que un final de curs i d’any tan convuls i tràgic com aquest mereixien algun bon moment per a les criatures i alguna celebració amb regals com tenen els nens i nenes del primer mon durant aquests dies.

El que hem fet:

1.- Controls mèdics i tractaments.

2.- Un altre lliurament de llet.

3.- Sessió de manualitats (teràpia ocupacional).

4.- Festa de comiat amb regals per a tots (samarretes, joguines, i bosses de caramels i galetes,) juntament amb el joc de la “piñata”, que els entusiasma, i que, com recordareu d’altres ocasions, consisteix en rebentar a cops de pal un estri de paper/cartró ple de caramels. A mida que es va esberlant la “piñata” van caient els caramels. Es tracta del mateix ritual que a casa nostra es coneix com a “trencar l’olla”. La diferència és que l’olla es trenca de cop, en canvi la “piñata”  es va trencant a poc a poc i els caramels van caient i s’escampen en totes direccions al ritme que marquen les garrotades. Podeu imaginar les corredisses que s’organitzen per atrapar-los.  La Brenda es guarda unes quantes butxacades de caramels per entregar als nens que no estan en condicions de competir amb els més espavilats. Val  a dir que les “piñates” se les han elaborat ells mateixos tot seguint les instruccions de la monitora de manualitats. Nosaltres només hi hem posat el material i els caramels.

Us ho aniré passant per l’ordre que he exposat abans.

Una abraçada.

Joan

Desembre 2021