El taller de costura rutlla!

Una de les àrees d’activitat de la Cooperativa amb més vitalitat és la d’elaboració de teixits de llana. Ara s’hi ha afegit la costura, que, segons sembla, està despertant prou interès per part d’algunes mares i agafa una empenta molt interessant. Us passo les fotos de l’últim taller de costura amb alguna de les peces elaborades que, donat el poc temps de formació que porten les mares, a mi em sembla un resultat extraordinari.

Com que ja disposem de local, ben aviat es podrà posar tot a la venda. Ara el que falta són clients amb possibilitats de comprar-ho. En cap moment hem de perdre de vista el baix poder adquisitiu de la gent de Cusmapa. És per això que estem tant interessats en el procés de promoció del turisme a la zona i donem suport a les iniciatives encaminades en aquesta direcció.

Serà més endavant, si el projecte de la Fundació acaba quallant, que ens podrem proposar la expansió cap a mercats d’altres poblacions de les rodalies. Però bé, de moment, l’àrea de “Tejidos de lana y costura” està rutllant i algunes mares estan demostrant habilitats en aquest sentit, que ni elles mateixes haurien imaginat.

Deixa el teu comentari