Benvolguts,

Hem repartit pantalons per a tots els nens i nenes de la nostra organització. Es tracta d’una donació que va arribar, juntament amb altra roba, a la caixa de la que us vaig parlar. La resta de la roba l’anirem repartint, també, poc a poc.

Així mateix hem entregat una bossa de “frijoles” i un ampolla de mel a cada criatura. Naturalment, la mel l’hem comprat als nostres apicultors i els “frijoles” als nostres agricultors. Amb aquesta entrega s’ha esgotat el FONS AFEGIT. Us he anat informant de cadascuna de les entregues i, com haureu pogut comprovar, hem procurat que fossin variades i riques en proteïnes i calories. Hem fet durar el fons bastant més del que estava previst inicialment, però tot ve que s’acaba.

Agraeixo, una vegada més, la generositat dels qui van col·laborar en aquesta obra i la veritat és que els recursos del fons han estat molt importants de cara a la millora nutricional d’aquesta colla de mainada. Ara tornarem a les entregues periòdiques de soja, tal com hem fet sempre, si  és que aconseguim trobar-ne a algun lloc, que no serà gens fàcil.

Els padrins aniran rebent  les fotos corresponents al lliuraments de pantalons, mel i “frijoles”, juntament amb informació de la resta d’activitats que s’estan duent a terme amb els seus fillols.

Una abraçada.

Joan

Juny 2019