Reconnectat i en marxa

Benvolguts,

Com veureu a les fotos, he tornat a agafar “la vara de mando” i hem emprès, com cada any, el recorregut per totes i cadascuna de les “cases” dels nostres nens, especialment dels que viuen en els poblats indígenes més allunyats a fi de poder constatar de primera mà la seva situació real en tots els sentits, tot pensant, també, que la nostra presència els faci adonar que els tenim en compte i es sentin menys abandonats.

Afortunadament no fa la calor asfixiant que havíem trobat en ocasions anteriors i, a més, tenim la sort d’anar topant amb arbres de mango, la fruita dels quals està en el seu punt just de maduració i de sabor.

Els que em coneixeu bé sabeu que aquest conjunt de fotos no amaga cap afany de protagonisme, sinó la voluntat d’anar compartint amb vosaltres la realitat del que estem fent i que sigui com una mena de pròleg del que anem trobant per aquests mons de Déu, que, com veureu és esgarrifós.

Als veterans del grup no els sorprendrà, perquè ja ho recordaran d’anys anteriors, però, així i tot, convé recordar-ho per evitar que es perdin els referents.

Una abraçada.

Juny 2019