Reacció/Cop de timó

Davant la situació d’excepcionalitat que estem visquen a tot el món, des de l’Associació no ens podem quedar plegats de braços. Per aquest motiu:

1.- He “prohibit” (és una manera de dir) a la nostra gent que es moguin de Cusmapa. Està clar que el contagi inicial vindrà de fora i es focalitzarà, de moment, a Managua o a les ciutats properes als ports. Afortunadament està a punt d’arribar la calor forta al país. Les temperatures a Managua o a Leon superaran de seguida, com cada any, els 40º-42º graus a l’ombra. Això pot ajudar.

2.- He autoritzat que les persones del taller de costura que vulguin i puguin s’emportin les màquines cap a casa seva i facin mascaretes amb teles de les que encara disposem. M’han fet cas. Ja han començat a produir-ne i les estan venent. Aquí les teniu.

3.- S’ha reorganitzat l’activitat a l’hort comunitari de manera que els hortolans vagin alternant-se a la feina individualment. Tindrem la propera collita de patates aquesta mateixa setmana.

Us passo el cronograma que vaig encarregar al David (el tècnic que lidera l’activitat de l’hort) abans de marxar. Està tot programat de manera que hi hagi collites repartides durant tots els mesos que queden de l’any, d’acord amb els pocs recursos dels que disposem. Perquè això no falli, abans de tornar cap aquí vaig posar en marxa un altre “invent” important que us explicaré ben aviat, tant punt sigui un fet. El podeu descarregar fent clic aquí.

4.- Aquest proper mes d’abril tornarem a repartir mel, com a complement alimentari per als nens, ja que, tal com es presenten les coses, em temo que no podrem abastir-nos de soja.

Us tindré al corrent de tot.

Una abraçada.

Joan

Març 2020