Progressos

Benvolguts.

Us poso al dia pel que fa a l’evolució de tres de les nostres activitats més rellevants.

1.- La sequera va posar l’apiari en serioses dificultats i va obligar a alimentar artificialment les abelles durant més de tres mesos, comportant un quantiós cost afegit . Afortunadament vam aconseguir que no emigrés cap dels eixams dels 15 ruscs i les pluges recents han retornat la floració a la zona. Tal com podreu veure a les fotos, l’activitat en els ruscs ha revifat i, pel que em diuen, podrem comptar amb una nova collita de mel abans de fi d’any.

2.- Si ho comparem amb els pobres resultats que vam obtenir en els horts familiars, els resultats de l’hort comunitari son tan positius que hem decidit ampliar l’espai de cultiu amb 500 metres quadrats més. El terreny s’ha llaurat (amb bous i arades)  i està començant la sembrada de patates. Vegeu les fotos de la feina que s’ha emprès.

3.- Un parell de fotos finals, també, com a mostra de la continuació en formació de patronatge (taller de costura) per part del jovent vinculat a la nostra organització (germanes dels nostres nens).

El primer fracàs et deixa sorprès, el segon et deixa decebut, però cal persistir, perquè després del quart o cinquè fracàs ja t’has convertit en un mestre.

Una abraçada.

Joan

Novembre 2019