Benvolguts/des.

Les mares de la nostra organització van participar en una Fira Gastronómica Departamental (aquí seria de caire provincial) sobre “Comidas de Cuaresma) i van guanyar el primer premi. Estan exultants !!!

Aquest premi dona opció a participar a una Fira de caràcter nacional que es celebrarà properament a Palacagüina. He autoritzat la Brenda a fer-nos càrrec de les despeses (Fons Comú). Crec que s’ho mereixen i que s’han guanyat aquesta mica d’esbarjo.

Alguns detalls paral·lels.

1.- Si us sona el nom de Palacagüina és perquè aquell poble es va fer famós pel grup nicaragüenc, que era d’allà, i que va donar la volta al mon cantant “Son tus perjúmenes mujer, los que me conturbeian…” Ho recordeu ?. Vaig tenir la oportunitat de fer amb ells molt bona gabella, però d’això ja fa temps i ara no ve al cas.

2.- La persona que va lliurar el document del premi (vestida de blau) és la representant del govern. Fixeu-vos que, disciplinadament, anava sense mascareta i sense guardar cap distància ni mesura de seguretat. El contrast amb la conducta de la nostra gent és evident i això no passa desapercebut. Bo i així, EL PRIMER PREMI !!!  Hi ha molta feina subterrània i molta “gestió” pel mig; us ho asseguro.

3.- Una de les mares llueix el davantal de la Cooperativa Catalunya que els vam regalar fa anys i que només treuen en celebracions públiques i molt comptades com aquesta.

4.- Aquest premi és una demostració de l’aprofitament que les mares han fet de la formació sobre cuina que hem anat organitzant periòdicament i de la que us he anat informant. Es molt gratificant poder-ho constatar.

Una abraçada.

Joan

Febrer 2021