Benvolguts,

Com que l’activitat de manualitats (teràpia ocupacional) està funcionant tan bé i com que, desgraciadament, els nens amb paràlisi C.I. no tenen la possibilitat de participar-hi he decidit que algun dels seus germans els poden substituir i afegir-se a la colla dels nostres “artistes” . Així s’està fent. A fi de comptes es tracta de donar oportunitats de millora a les famílies en el seu conjunt i, de retruc, als nens apadrinats.

S’estan especialitzant en fer “piñates” (en veureu alguna de posada a la venda a les fotos recents del nostre quiosc). Es tracta de ninots elaborats amb cartró i paper (us en vaig passar fotos al seu moment). El joc de les “piñates” és un intermedi entre el “caga tió” i el “trancar l’olla”. Es penja la “piñata” i els nens, amb els ulls tapats la colpegen i van caient a terra els caramels que la “piñata” conté a dins. És el seu joc preferit. Com podreu suposar, amb les condicions actuals, de “piñates” se’n venen molt poques, però aquesta vegada he fet una mica de trampa. Nosaltres, com a organització comprarem al quiosc les “piñates” fetes pels nens i a la festa de dissabte ells mateixos tindran la oportunitat de fer-les “cagar” caramels. Tothom està atrafegat en la preparació de la festa (us passo fotos amb alguna mare omplint les “piñates” de caramels). També estan preparant dinar per a tots els nens i els seus pares. Els hem dit als nens que, aquell dia, són ells els qui conviden els seus pares a dinar. No us podeu imaginar com estan d’estarrufats.

Tindreu informació de la “festorra” (si el temps ens acompanya).

De moment m’ha sorgit un nou problema bastant emprenyador (cada dia en surt algun de impensat). Les gasolineres s’han quedat sense combustible per falta de proveïment degut als “tranques” de les carreteres. Els moviments dels busos estan fallant. Pot ser que demà no pugui pujar a Cusmapa o que, un cop allà, no pugui tornar.  Ja en parlarem.

Una abraçada.

Joan

Juny 2018