Benvolguts.

1.- Com sabeu, dies enrere vam poder entregar un bon lot d’aliments a tots els nens gràcies a unes generoses donacions. Després de fer la primera compra va quedar un romanent de diners que hem destinat a comprar ous i entregar-los  -com a valuós complement alimentari- per a tota la nostra mainada. Els ha pertocat una “cajetilla” per família amb 30 ous per “cajetilla”. Tant el lot alimentari com aquest complement han estat vitals, donada la situació que es viu actualment a Nicaragua. Ho he agraït individualment a cadascun dels donants.

2.- De comú acord amb els professionals hem decidit no abandonar l’atenció habitual a favor de la salut de les nostres criatures i es mantenen les prestacions sanitàries al mateix ritme de sempre. És admirable l’esforç i la responsabilització dels professionals, ja que les indicacions oficials van orientades totalment en sentit contrari.

3.- Com veureu a les fotos, estem promovent els elementals  hàbits de prevenció contra el Covid 19 dintre el nostre col·lectiu. Està clar que ens estem significant obertament en contra de la línia oficial i que  -comptant amb la vostra conformitat- he alliberat explícitament de qualsevol responsabilitat als executors del nostre Programa a Cusmapa. Tot es fa en base a complir estrictament els meus mandats (que els dono per escrit) i a assumir-ne jo les conseqüències. Haureu deduït que m’estic creant molts “nous amics”, que, afegits als que ja tenia, m’esperaran amb els “braços oberts” quan torni a Nicaragua.  Crec que tornaré a tenir la oportunitat de viure (i espero de sobreviure) ficat de ple en alguna experiència prou apassionant, que, quan arribi el moment, us aniré explicant.

4.- Fins avui no s’ha confirmat cap cas fefaent de contagi entre la nostra gent.

5.- Us faig arribar un recull de fotos amb la intenció de sintetitzar el que us acabo d’explicar. Els padrins/es aniran rebent alguna informació concreta i ampliada en referència a cadascun dels seus fillols/les.

Una abraçada.

Joan

Juny 2020