Notícies per a un diumenge assolellat

Benvolguts.

Tres temes diferents i prou interessants.

1.- Ja tenim ultimat el Programa de la exposició-subhasta benèfica que celebrarem a Darnius els propers dies 10-11 d’octubre. Us el faig arribar. Feu-ne tota la divulgació que pugueu, si us plau.

Estic impressionat amb la quantitat de bona gent que encara queda pel món. Més de 30 artistes estan disposats a donar obres seves de manera totalment desinteressada i, inclús, a venir-me-les a portar expressament des dels seus llocs de residència. També el grup musical “Entredós” actuarà sense esperar res a canvi. És commovedor.

Per la seva part, l’Ajuntament i la Societat La Concòrdia de Darnius posen a la nostra disposició tots els medis necessaris perquè a l‘esdeveniment no hi falti de res i sigui un èxit. Ara només cal que el Covid no ens ho esguerri.

2.- La ONG Cabrera Solidària s’ha incorporat al nostre grup d’amics i col·laboradors. Ha fet una donació que ha permès alleugerir una mica el “descobert crònic” que pateix el nostre FONS COMÚ. Dono les gràcies des de aquí a ells i a tots els que ens ajuden a superar, encara que sigui a empentes i rodolons, les greus dificultats econòmiques que ens acorralen.

3.- Jo sé el que pot representar el consum de 3 minuts en els moments que vivim, especialment per segons qui. Això és el que dura el vídeo que us he enviat, però em sembla que no us l’heu de perdre. Veureu com, pas a pas, paraula a paraula i centímetre a centímetre, la Brenda, amb una paciència i una professionalitat infinites, va aconseguint progressos de la mainada de la nostra organització. I, el que és més important, ho aconsegueix amb la complicitat i la felicitat de les pròpies criatures. Realment una feina impagable.

Disposo d’un munt de fotografies corresponents a totes les activitats que es van desenvolupant a Cusmapa, però la veritat és que el tragí de la subhasta em té desbordat. Us ho aniré passant quan pugui.

Una abraçada.

Joan