Notícies breus

Benvolguts,

1.- Us comunico que P. Fabretto ha tornat a obrir les seves instal·lacions i ha reprès les tasques habituals; això vol dir que la setmana entrant nosaltres iniciarem novament les activitats de sempre a Cusmapa, de les que tindreu puntual informació.

2.- Pels qui heu col·laborat en el “fons afegit”: S’ha comprat un quintar d’arròs i una partida d’ous per potenciar l’alimentació dels nostres nens. Tot quedarà repartit, juntament amb la soja, abans de final de mes. Us enviaré les fotos quan les tingui. S’està esperant la visita mèdica del Dr. Tercero i les seves prescripcions per comprar medicaments, també a càrrec d’aquest fons.

3.- Els apicultors han fet una altra collita de mel (25 litres). Amb els responsables de COMJERUMA (cooperativa que ens ajuda en el tema d’apicultura) he negociat un programa i un calendari d’activitats pel 2019. Us faré arribar el projecte complert ben aviat.

4.- El taller de costura i confecció (a les instal·lacions de P. Fabretto) es torna a posar en marxa i com que vam aconseguir més màquines podrem incorporar alguna mare més a l’aprenentatge.

Una abraçada.
Joan
Gener 2019