No perdem els referents

Benvolguts/des.

L’atenció sanitària als nens del nostre col·lectiu mai queda en segon pla; ben al contrari, tenim molt clar que aquest és el nucli d’activitat primordial del nostre Programa i el cuidem com cap d’altre.

El que passa és que a vegades em fa una mica de recança prodigar els missatges i les fotos d’aquesta feina, ja que poden semblar reiteratives i sense interès especial. És per això que les administro una mica en comptagotes, però heu de saber que estic en contacte permanent amb el nostre equip de professionals sanitaris, rebo totes les dades i faig un seguiment estret de la evolució de les nostres criatures. Qualsevol incidència en aquest sentit la poso en coneixement del corresponent padrí o padrina i així compartim el desenvolupament del cas fins el final. Malauradament, i donada la precarietat física i social en la que viu la nostra canalla, les incidències patològiques que es presenten son freqüents i cada vegada ens obliguen a tot un desplegament de recursos per poder-les afrontar (desplaçaments, visites d’especialistes, exploracions complementàries, tractaments, etc.), ja que ens podem refiar ben poc del sistema sanitari públic d’aquell país.

A empentes i rodolons  (i gràcies a la vostra generositat) ens n’anem sortint. El més gratificant és que els resultats son prou positius, que les imatges no enganyen i que els canvis son ben evidents. Qualsevol altra activitat de cara a les famílies l’haurem de retallar per falta de medis, si cal, però aquesta és i serà sempre intocable.

Aquí us deixo unes quantes fotos testimonials (assistència mèdica, fisioteràpia i control antropomètric i higiènic). Com sabeu, les altres prestacions directes a la mainada (psicologia, logopèdia i teràpia ocupacional) les informo per separat.

Una abraçada.

Joan

Abril 2021.