Benvolguts/des.

Encara em queda pendent el capítol quart per acabar-vos de donar totes les dades necessàries per fer un balanç objectiu i definitiu de la nostra activitat a Nicaragua.

Entre el capítol tercer, referent a manualitats, que us vaig fer arribar recentment, i el capítol quart (que serà l’últim), referent a l’hort comunitari, em permeto la llibertat de fer una “mitja part”, com en els partits de futbol. Us proposo aquesta llicència per dues raons. La primera és que el tema de l’hort comunitari l’estic treballant amb peus de plom, ja que és especialment transcendent per al futur d’aquella gent i, arribat el moment,  vull detallar-vos el seu contingut sense deixar-me res al tinter. La segona és que, afortunadament, la vida a Cusmapa segueix el seu curs;  les coses quotidianes -malgrat els assetjaments i les adversitats- es van desenvolupant amb tota la il·lusió del mon i les sorpreses van saltant quan menys t’ho esperes; cal, doncs, que no ens perdem els valors que va oferint el dia a dia.

De moment, us passo unes quantes fotos (poques per no sobrecarregar el sistema) de la última jornada sanitària (control mèdic, fisioteràpia i control antropomètric). Es va aprofitar la ocasió per fer un lliurament de llet als nens i nenes com a complement alimentari per a tot el col·lectiu. Ampliaré per als padrins la informació gràfica corresponent a cadascun dels fillols/les.

Com veureu ben aviat, la “mitja part” no acaba aquí. Em guardo a la recambra alguna notícia emocionant per a tots vosaltres.

Una abraçada.

Joan