Benvolguts.

El taller de costura ha reprès l’activitat amb una empenta extraordinària, gràcies a l’arribada de material abundant per poder treballar i a la incorporació d’una nova monitora que hem contractat (la del mig amb jaqueta blanca) i que està aconseguint uns resultats sorprenents.

A la foto les cosidores mostren els vestits que acaben d’elaborar. Hem fet una vídeo-trucada per whatsapp i les he notat molt contentes i emocionades.

Si podem obtenir més roba, crec que ben aviat estaran en condicions de produir peces de vestir amb els mínims de qualitat necessaris per poder-les vendre. Benefici per a una dotzena de famílies; aquest és l’objectiu que hem estat perseguint durant tot aquest temps.

Els de la Fundació Wisconsin  -a la vista dels resultats- m’han comunicat que ja podem anar a Managua a buscar més màquines de cosir, tal com m’havien promès. Veurem com ho fem.

Tant aquesta activitat com la del hort comunitari estan quallant de manera sòlida malgrat les dificultats i les penúries del moment.

Vull compartir amb vosaltres la nostra satisfacció i fer-vos arribar, també, el nostre agraïment.

Una abraçada.

Joan

Setembre 2020