1.- El Col·legi Oficial de Metges de Girona ha reconegut oficialment i públicament la tasca que desenvolupem a Nicaragua i ha concedit un ajut econòmic per al nostre projecte de cooperació, després de avaluar molt positivament el dossier que els vam presentar. La Dra. Montserrat Sabaté, que és un puntal de la nostra organització, ens va representar com a metgessa col·legiada a Girona.

2.- Una de les xicotes que es van estar formant en el taller de costura (germana d’una de les nostres nenes apadrinades) ha aconseguit feina estable com a cosidora a una empresa de la ciutat d’Estelí, on ha anat a viure. És evident que la formació que se li va proporcionar en el nostre taller ha estat clau per poder assolir aquesta oportunitat laboral, que pot canviar-li la vida.

3.- Avui mateix s’ha iniciat la primera collita de patates a l’hort comunitari. Un quintar es repartirà entre els qui han conreat l’hort per al seu consum familiar. Un altre quintar el comprarem nosaltres mateixos i el repartirem al conjunt dels nens. La resta es posarà a la venda per a benefici econòmic dels qui hi han treballat. Com que la sembra es va fer esgraonada en el temps, esperem una segona collita al març i una tercera collita a l’abril. Us en passo fotos i us anuncio una propera explicació més àmplia i detallada referent a les excel·lents perspectives que es presenten de cara a l’hort comunitari.

Una abraçada.

Joan

Febrer 2020