Més parèntesi amb alegria inclosa

Benvolguts,

Abans de continuar explicant-vos les complicitats que ens han permès millorar les nostres expectatives a Nicaragua, allargo una mica el parèntesi perquè crec que val la pena:

  1. Les mares dels nostres nens, tot representant la cooperativa, han participat en una fira gastronòmica que l’Ajuntament i el Ministeri de Familia va organitzar a Cusmapa i es van endur el Primer Premi.

És motiu de goig en diferents sentits:

  • Demostració que els esforços fets per formar les mares en temes de cuina no han estat balders.
  • Una prova fefaent  del reconeixement públic i oficial de la nostra entitat i del nom de la cooperativa.
  • Una excel·lent promoció de venda per al nostre quiosc.
  • A més del document honorífic els van entregar una gratificació econòmica que es van repartir entre totes les mares que hi van intervenir.
  • El fet de haver quedat primers els dona dret a participar en la propera fira gastronòmica departamental que es celebrarà properament a Somoto com a capital del “Departamento de Madriz” (ve a ser com la província) i en aquest cas els premis econòmics ja son més quantiosos. Nosaltres finançarem les despeses i els desplaçaments amb el “fons comú”, que, com sabeu, es nodreix de donacions (en parlarem en una altra ocasió).
  • Podeu veure com llueix el nom de “Cooperativa Catalunya”, tant en el document lliurat com en els davantals d’algunes de les mares.

2.- Les activitats a favor dels nostres nens es van fent amb tota normalitat. No us vull atiborrar de fotos, només us en passo alguna referent a les sessions de psicologia i logopèdia, que ens estan donant uns resultats molt interessants. La Brenda utilitza les flautes per potenciar la musculatura relacionada amb la parla i els xupa-xups per estimular la mobilització voluntària de la llengua. Els padrins rebran fotos dels seus respectius fillols mentre participen en algunes de les activitats habituals, entre elles un altra lliurament de soja per a tots.

Fixeu-vos que en les fotos que ara us passo i les que aniré passant als padrins, els nens porten la roba que els hem anat donant i van vestits ben dignament. Un altre motiu de satisfacció i d’agraïment als qui heu fet donació de roba.

Una abraçada.

Joan                                                                                                          

Agost 2019