Medicaments

Benvolguts,

Gràcies a la generositat d’un grup de persones (cooperants habituals de la nostra organització), s’ha pogut cobrir el pressupost complementari d’ajut per als nens de Cusmapa, que vaig plantejar el passat mes d’octubre, i que anirà destinat a aliments i medicaments (o altres productes sanitaris bàsics).

Parlarem de “fons afegit” cada vegada que fem referència a aquests recursos concrets.

Faré arribar a Nicaragua uns 200-250 euros mensuals (en funció de les necessitats de cada del moment) fins que s’esgoti el fons, cosa que es produirà en un període d’uns 6- 7 mesos aproximadament. Un cop transcorregut aquest temps, espero que ja estarem en condicions de veure clarament quina ha estat l’evolució socio/política del país i serà el moment de plantejar el futur de la nostra organització per aquells indrets.

La necessitat de medicaments era peremptòria en aquests moments, especialment pel que fa a antibiòtics; de manera que es va fer el primer enviament de diners del “fons afegit” i us passo les fotos de la provisió de medicaments que s’ha fet i s’ha repartit entre els nens malalts.