Mascaretes

Benvolguts.

El Covid 19 ens va obligar a suspendre bona part de les nostres activitats a Cusmapa, entre elles el taller de costura; no obstant això, vaig donar indicacions perquè es repartissin les màquines de cosir per les cases de les costureres, de manera que puguin continuar treballant i elaborant mascaretes. Us passo alguna foto. Sembla que la població està prenent consciència del risc i va adoptant mesures de protecció; per tant, la producció de mascaretes juga a favor de tothom.

Wisconsin (la fundació americana amb seu a Managua, que ens ajuda en les qüestions del taller de costura) ha posat les nostres mascaretes a la seva pàgina web i ens derivarà les comandes que els arribin.

Es tornen a esgotar les teles. Més endavant us insistiré en la manera de buscar i de trobar alguna iniciativa o algun suport per aconseguir teles. De moment en comprarem i les carregarem al “fons comú”, encara que, com podeu suposar, està més que eixugat, però ara no és el moment de parar atenció sobre aquest tema. Si tot millora, més endavant ja pensarem amb la manera de com podem revifar aquest fons.

Algú de vosaltres ha ingressat recursos al compte de l’Associació, que ja he fet arribar a Nicaragua. Avui mateix la Brenda ha viatjat a la ciutat (Somoto) per proveir d’aliments bàsics i de material higiènic (especialment sabó); demà ho empaquetaran i el dimecres ja es podrà fer el primer repartiment dels lots corresponents a totes i cadascuna de les famílies dels nostres nens. Us passaré les imatges, quan les tingui. Moltes gràcies als qui esteu ajudant. Encara que sembli poc el que els podem proporcionar, no sabeu el favor que els fa. Les donacions que vagin arribant les derivaré automàticament cap allà, sense esperar a agregar-les. Soc conscient que les fragmentacions encareixen les despeses dels enviaments, però és que les necessitats del nostre col·lectiu estan al límit i no admeten esperes.

Una abraçada.

Joan

Juny 2020