Mascaretes a tota màquina

Benvolguts,

Encara que el govern nicaragüenc insisteixi en negar la realitat, la població fa el que pot per protegir-se del coronavirus. En el nostre cas s’ha posat altra vegada en marxa el taller de costura per poder proporcionar mascaretes a la nostra gent i per poder-ne vendre als qui en demanin.

S’han retornat les màquines al seu lloc (algunes s’havien guardat i d’altres s’havien prestat durant el temps que les instal·lacions de P. Fabretto van romandre tancades), s’han reparat les que estaven malmeses, s’ha fet manteniment de la resta i les persones integrades al taller han reprès un frenètic ritme d’activitat, tal com podreu veure a les imatges. Estan molt motivades perquè, segons m’expliquen, tenen moltes comandes i les mascaretes es venen amb facilitat al nostre quiosc.

Us mostro uns quants exemples dels productes resultants. És evident que han aprofitat les teles disponibles, sense importar la mena ni el color, però, precisament això els està donant un atractiu i interessant toc de singularitat respecte al que es troba al mercat.

Una abraçada.

Joan

Maig 2020