Mares atrafegades

Benvolguts,

Les mares continuen avançant en el taller de costura. Properament els faré arribar més teles perquè puguin anar treballant i progressant sense parar.

A les fotos veureu el monitor (Pedro) reparant una de les màquines de cosir. Afortunadament, a més de ser un bon mestre per a les mares, és un bon tècnic, però aquest és un aspecte que no us l’he comentat mai i que vull que el conegueu:

1.- Les màquines s’espatllen sovint i tant les peces com la reparació suposen un cost afegit a les despeses normals del taller que, naturalment, les mares no poden afrontar i que nosaltres també financem.

2.- En algun moment he pensat que, un cop alguna mare estigui prou formada, podríem proporcionar-li una màquina perquè treballi a casa seva i s’estalviï les caminades i les calorades des del seu poblat fins al taller de formació de Cusmapa. El tema de les avaries m’ha fet desistir, ja que si instal·lem màquines a les cases de les mares, cada vegada que hi hagi una incidència la màquina quedarà inservible – al menys temporalment- i el cost del desplaçament d’un tècnic fins al poblat per a la reparació seria absolutament inassequible.

De moment anirem fent com fins ara. Més endavant ja en parlarem.

Una abraçada.

Joan

Maig 2019