L’evolució d’en Frangel i altres notícies

Fa dies que no us dono la llauna. No passa res. Millor dit, el que passa és que tot va funcionant amb normalitat i jo em dedico a treballar en la tria, recopilació, redacció i lliurament de material a la persona que, ben generosament, està endegant la pàgina web. Aquesta vegada va de debò. Ben aviat tindrem una pàgina web de la que us sentireu orgullosos.

En aquesta ocasió he fet una excepció i he enviat informació personalitzada a alguns padrins, referent a alguns tractaments que s’estan duent terme, però ens sentim tant orgullosos de l’evolució que està fent el Frangel, que insistiré en aquest cas i us en passaré unes fotos a tots.

Us recordo que tot just fa mig any era un nen absolutament desmanegat, insociable, aparentment mut i sense cap mena de relació amb l’entorn ni amb les persones. La feina feta per la Brenda, especialment des del punt de vista logopèdic està convertint el Frangel amb un nen que ja accepta ordres, que col·labora, que comença a pronunciar paraules i que somriu!!!. Impressionant.

En el treball de logopèdia utilitza els xupa-xup per mobilització de llengua i la flauta per potenciar i activar musculatura selectiva.

Abraçades.

Joan

One comment

  • […] Compareu-lo amb el Frangel de les fotos recents. Sembla impossible!!! Això és el que ens va recarregant de gasolina el dipòsit. Voleu saber més sobre en Frangel? Mireu aquestes entrades: – Aprenent a parlar. ¡Gracias Brenda! – L’evolució d’en Frangel i altres notícies […]

  • Deixa el teu comentari