La Juana Mareylis i la Santos Isabel. Dos petits miracles.

Benvolguts.

Les activitats nutricionals i mèdiques a favor dels nens (fisioteràpia, estimulació neuro-sensorial, logopèdia i suport psicològic per part de la Brenda i la Rubenia) es van acomplint amb tota precisió.

No us vull cansar amb fotos que acabarien sent reiteratives. Enviaré a alguns padrins les fotos que puguin ser més demostratives de la feina concreta que s’està fent amb els seus respectius fillols. Així i tot no puc resistir la temptació de fer-vos arribar les d’un parell de casos molt especials i molt commovedors (al menys per a mi) com són la Juana Mareylis i la Santos Isabel. Totes dues amb P.C.I. El primer cas ens va portar de corcoll durant molt de temps, ja que va estar a punt de morir per una greu complicació infecciosa (us ho vaig explicar en el seu moment). El segon presentava -i presenta- una greu afectació del seu aparell locomotor, molt difícil de combatre donada la seva malaltia de base.

Mireu la recuperació de la Juana Mareylis; amb la cara ho diu tot. I mireu la Santos Isabel com s’aguanta dreta i com es mostra connectada amb l’entorn. Qui recordi o guardi les fotos de fa un any o un any i mig d’aquestes dues criatures li semblarà difícil de creure. Fins i tot a mi a vegades em fa pensar que estic davant d’algun petit miracle. Doncs no, és una realitat que es va modelant, poc a poc i amb perseverança, gràcies a un increïble equip de gent que la fa possible; vosaltres des d’aquí i uns altres des d’allà.

Abraçades.

Joan

 

Deixa el teu comentari