El Víctor ha culminat amb èxit la gestió referent a la obtenció d’un local per a la Cooperativa, cedit a molt baix preu de lloguer per part de l’Ajuntament i situat al bell mig del poble. Aquest procés, que es va iniciar a nivell de l’alcaldia de Cusmapa fa molt de temps, tal com us he anat informant, ha estat treballós i complex, però la insistència i habilitat del Victor han aconseguit dur-lo a bon fi. Ara faltarà netejar-lo, acomodar-lo, pintar-lo, moblar-lo i mantenir-lo sempre en òptimes condicions.

El local està situat en lloc de pas obligat per a tothom que visiti Cusmapa (l’edifici de color verd que veureu en alguna de les fotos és l’Ajuntament) i això lliga de ple amb un dels altres projectes que estem intentant engegar a la zona com és el del turisme. De moment ja es pot comptar amb un menjador digne, que ha posat en marxa una de les mares, amb el nostre (vostre) ajut i que permet als visitants del poble l’accés a un lloc on poder menjar amb bona qualitat preu i amb garanties de salubritat. El pas següent serà l’intent d’afrontar el repte de construcció d’un alberg on
puguin allotjar-se els visitants de Cusmapa i oferir activitats turístiques prou atractives (senderisme, excursions a cavall, visites als poblats indígenes, etc.) que vagin dinamitzant l’activitat econòmica de la població.

Però bé, avui centrem-nos en el tema del local i celebrem la seva inauguració, tal com queda reflectida a les fotos. Aquest sí que és un importantíssim pas endavant de cara a l’emmagatzemament i venda dels productes produïts per la Cooperativa i un gran estímul i motivació per a les mares i els pares a l’hora d’elaborar-los.

Felicitats i agraïments per a tots els qui, com vosaltres, doneu suport a aquesta història tan entranyable, que poc a poc va agafant volada.

 

Deixa el teu comentari