Benvolguts.

Ara ja va de debò. Aquí teniu el taller de costura en ple funcionament i en el local condicionat expressament perquè les mares puguin treballar amb espai ampli i amb tota comoditat. Però això no és tot. El més important per a mi és que han pres tres iniciatives pel seu compte, que resulten molt significatives:

1.- Alternar entre elles la utilització de les màquines elèctriques i les de pedal per familiaritzar-se amb unes i altres.

2.- Elaborar fundes (veure fotos) per protegir les màquines (sobre tot del pols) i evitar que es deteriorin.

3.- Aprofitar el temps que les mares estan fent costura per ocupar els fills en l’aprenentatge de manualitats (teràpia ocupacional). És sorprenent el que algunes criatures ja són capaces de fer.

Els “veterans” podreu recordar l’estat de marginació en que vam trobar el Luis Miguel i la Eveling, per exemple . Mireu-los ara. Sembla impossible.

Mireu també la Santos Marling, aquella nena que vam recollir i rescatar d’una suposada ceguesa. Gràcies a la generositat d’un matrimoni, que va finançar tot el procés, la Santos Marling va ser operada inicialment de la vista, després de la boca i ara, finalment, li hem proporcionat la correcció òptica definitiva. S’està convertint en una experta en tot el que se li ensenya, participa en totes les activitats del nostre Programa i ja ha estat elegida com a membre de la Junta de la Cooperativa. Canvi generacional. Un 10 !!!.

A alguns padrins els enviaré alguna dada concreta referida al seu fillol.

Gràcies a tots. Una abraçada.

Joan