Gran alegria

Benvolguts.

Com sabeu, soc molt més partidari “d’ensenyar a pescar” que de “repartir peix”, però procuro estar atent a les oportunitats i, quan se’n presenta alguna, aprofitar-la.

A través d’una associació de Somoto, que es diu ADSPRONIC, de la que ja us he parlat alguna vegada perquè hem col·laborat en diferents assumptes, es va contactar amb una Fundació de Dinamarca, que estava desenvolupant una campanya d’ajut a favor de nens necessitats d’arreu del mon. Es va fer una sol·licitud ben argumentada abans que jo marxés de Nicaragua. Doncs bé, no solament han atès la nostra petició sinó que ja han fet arribar un carregament de productes de primera necessitat per als nostres nens i les seves famílies. La quantitat de productes ha permès muntar un lot abundant per a cada grup familiar.

Us passo fotos del transport i dels lots que s’han preparat i entregat a cadascuna de les nostres criatures. A la bossa gran hi ha els productes alimentaris (sopes en sobres, arròs, galetes, consomés dessecats, pastes de sopa, sucre, cereals en pols, llet en pols etc.) i s’han separat dins una bossa negra els productes de higiene (sabó, xampú i detergents). Us podeu imaginar el favor que farà tot això en aquests moments.

Nosaltres ens hem fet càrrec, naturalment, de les despeses administratives i dels ports des de Managua a Somoto i de Somoto a Cusmapa, però el cost que hem afrontat  -i que he carregat al “fons comú”-  no arriba ni al 20% de l’import total dels productes que ens han arribat.

Em diuen que tot està en perfectes condicions i que és de bona qualitat. S’ha entregat immediatament per no superar les dates de caducitat.

Les fotos que us passo son solament un mostreig; cada padrí/na rebrà la foto corresponent al lliurament que s’ha fet al seu fillol/a.

Estem molt contents i crec que vosaltres també ho estareu. Moltes gràcies a tots els qui nodriu el “fons comú”.

Una abraçada.

Joan

Maig 2020