Festa de Nadal

Benvolguts,

El passat dia 10, igual que l’any passat, es va fer una festa de celebració del Nadal i de comiat. Al matí hi va haver Assemblea General de la Cooperativa amb reestructuració de la Junta. Després, a tots els nens els vam regalar una bota del Pare Noel (elaborada per les mares en el taller de costura) plena de roba i, tot seguit, es va fer una “piñata” (l’equivalent a una clàssica “trencada d’olla”) amb pluja de caramels i, finalment, un dinar per a tots els nens i els pares. Tot va tenir lloc a las instal·lacions de P. Fabretto, que continuen portant-se magníficament amb nosaltres. Tothom va ser feliç i espero que vosaltres també al comprovar-ho. Crec que tant els nens com els pares es mereixen una frivolitat a l’any, encara que ens costi uns calerons. Abans de marxar, els nens, un a un, van venir a donar-me una abraçada de comiat. No ho vaig poder evitar, em queien les llàgrimes.

A les fotos veureu una persona amb un barret vermell. Vaig convidar-la a ella i al seu marit perquè volen col·laborar amb el nostre Projecte i ben aviat us podré donar alguna bona notícia al respecte.

Amb això tanco les meves activitats d’aquest any a Nicaragua i torno cap a casa. No he tingut temps d’explicar-vos- ho tot. Ara toca reposar una mica, dedicar-me a la família, i després de Festes ja us acabaré de posar al corrent.

Que tingueu un Bon Nadal.
Una gran abraçada.
Joan