Evolució pes i talla (últim quatrimestre 2016)

Tal com hem comentat en més d’una ocasió, la nostra lluita contra la desnutrició sempre ha estat prioritària. Cada mes entreguem 4 bosses de soja (una per setmana) a les famílies dels nostres nens, a més de complements nutricionals i polivitamínics de tant en tant, en funció de les necessitats individuals de cada cas i segons criteri mèdic.

Cada vegada que s’entrega la soja es fa medició de pes (en kg.) i talla (en cm.) i es registra per poder avaluar resultats comparatius. Si bé, com comprendreu, les dades s’obtenen de manera rudimentària, podem considerar-les com a prou fiables, sense que es pugui descartar al cent per cent la possibilitat d’alguna imprecisió que, en tot cas, no tindria major transcendència. Estem fent feina, no estem fent ciència.

El passat mes de setembre us vaig fer arribar dades dels tres mesos anteriors. Aquí teniu les dels últims quatre mesos del 2016. Els padrins poden comprovar la evolució dels seus fillols i els que no teniu nens apadrinats podeu també constatar la tasca de conjunt que s’està realitzant en aquest sentit. En tot cas, cal tenir molt en compte que es tracta d’un col·lectiu de criatures en unes condicions psico-físiques que, desgraciadament, no compten amb la tendència natural al desenvolupament positiu que presenten els nens sans.

Els casos que consten com a no registrats estan perfectament justificats i els puc explicar personalment als padrins de cadascun d’ells, si així ho volen.

Una abraçada.

Joan

One comment

  • Deixa el teu comentari