Estalvi en medicaments

Benvolguts,

  1. Gràcies a l’ajut del Dr. Roberto Ordoñez, hem obtingut la conformitat de Hearts Afire, que és una fundació americana, establerta concretament a Merced (California), per proporcionar-nos un lot mensual de medicaments d’acord amb el llistat elaborat per el Dr. Tercero, que és qui controla la salut i les patologies dels nostres nens i qui millor coneix les seves necessitats terapèutiques. L’acord no té terminis de caducitat; de manera que el lliurament de medicines es farà sistemàticament una vegada al mes a partir del proper setembre i sense necessitat de cap tràmit previ.
  2. També s’ha aconseguit que una de les nostres nenes (Griseyda) amb crisis epilèptiques reiterades i freqüents, de qui ja us he informat alguna vegada, i que mai havia estat diagnosticada ni tractada, hagi pogut incloure’s en el cens de “crònics” i que el sistema públic de Nicaragua es responsabilitzi de proporcionar-li medicació de manera continuada. L’EEG fet recentment ha confirmat el diagnòstic i la idoneïtat del tractament instaurat, ja que solament ha presentat una crisi convulsiva al llarg de les ultimes setmanes i la nena s’està integrant a una vida normal com qualsevol altra criatura, cosa que no havia pogut fer mai. El procés burocràtic encara no està completat, però confio en que tot quedi enllestit properament.
  3. Una donant d’aquí, que prefereix l’anonimat, ens va proporcionar una bona quantitat d’un polivitamínic infantil que vaig dur cap Nicaragua el passat mes de Juny i que s’ha anat entregant a totes les criatures.

Entre una cosa i l’altre l’estalvi econòmic per a la nostra organització es farà notar.

Una abraçada.

Joan

Agost 2019