Estalvi en aliments.

Benvolguts,

El tema dels aliments és prioritari en un entorn on la fam i la misèria estan a la ordre del dia i son el detonant de moltes malalties i disfuncions, tant psíquiques com físiques dels nostres nens. Per això ho tenim molt present i procurem fer tot el possible per ajudar a una nutrició correcte de la nostra mainada. I dic ajudar, perquè, desgraciadament, no tenim recursos per alimentar-los a tots voldríem i com caldria, però fem el que podem i, sobre tot, com sabeu, ens esforcem per formar els pares de manera que cada vegada siguin més capaços d’aconseguir l’autosuficiència de les seves famílies, tant alimentaria com econòmica (apiari, hort comunitari, taller de costura, etc.).

Aquesta vegada l’assumpte de l’estalvi aconseguit en el cost d’aliments és tan extens i interessant que us el fragmentaré, perquè seria impossible de passar-vos-el tot de cop.

En primer lloc us comunico que hem arribat a un acord amb P. Fabretto i aquesta organització, de la que us he parlat moltes vegades i que ens proporciona els locals per poder dur a terme totes les nostres activitats a Cusmapa, s’ha compromès a regalar-nos la quantitat mensual de soja que proporcionem als nostres nens. No sé quan durarà aquest obsequi, però, de moment, ens suposa un estalvi considerable. Més endavant aniré passant a cada padrí la foto corresponent al lliurament de soja que s’hagi fet al seu fillol/a.

Una abraçada.

Joan

Agost 2019