Benvolguts.

Mireu com hem proveït el taller de costura. Les mares ja disposen de material suficient per poder treballar de valent de cara al proper Nadal.

Com sabeu, comptem amb el local de P. Fabretto i amb el suport de la Fundació americana Wisconsin. Només amb els nostres/vostres recursos, aquest projecte no hauria pogut agafar tanta volada.

Les mares estan exultants, ja que s’adonen que, a més d’aprendre a cosir, ja estan venent tot el que produeixen i obtenen algun benefici econòmic.

Veureu també l’armari amb calaixos que els hem proporcionat perquè puguin tenir les coses ordenades i alguna foto amb les estovalles que elaboren.

Entre tots estem aconseguint que el taller de costura vagi creixent i es vagi consolidant. El proper pas consistirà en establir punts de venda fora de Cusmapa, però hem d’anar a poc a poc i esperar que les mares vagin millorant, tant pel que fa a la qualitat com a la quantitat de la seva producció. En qualsevol cas, abans de marxar jo de Nicaragua ja van quedar els contactes establerts i concretats.

Passi el que passi, el taller quedarà instaurat, continuarà funcionant i ben segur que suposarà un factor de millora en la qualitat de vida de les famílies dels nostres nens, que això és del que es tracta.

 

Una abraçada.

Joan

Novembre 2018