Benvolguts,

Com sabeu, la fundació americana Wisconsin ens ha ajudat molt tot proporcionant-nos màquines de cosir i material perquè la nostra gent pugui aprendre a cosir i a elaborar peces de roba per a ús familiar i, quan arribi el moment, per a comercialitzar i guanyar-se uns calerons, que tanta falta els fan. Darrerament vam ampliar el taller i no solament aprenen les mares dels nostres nens sinó que també estem ensenyant als seus germans.

Pel que fa a les nostres criatures, estem centrant l’atenció formativa en la teràpia ocupacional. També en aquest sentit Wisconsin ens està ajudant al subministrar-nos llanes perquè els nens puguin millorar les seves capacitats (coordinació, relació d’espais i colors, habilitat manual, etc.)

Abans de marxar jo de Nicaragua, ens vam presentar a Wisconsin (Managua) amb una camioneta i la vam carregar amb tot el que vam poder “arrambar”.  En un arxiu adjuntat us passo la relació del que ens van donar.

Com haureu deduït, això ens suposa un bon estalvi a l’hora de comprar material per costura i per manualitats dels nens. El trenat amb llanes està tenint un èxit extraordinari per part de les criatures i estan obtenint uns resultats sorprenents.

Les fotos relacionades amb aquesta donació de Wisconsin us les aniré passant en diferents tongades per no sobrecarregar el sistema.

Una abraçada.

Joan                                                                                                         

Agost 2019