De cara a la feina

Benvolguts/des.

Aquí teniu la nostra “sala d’espera” a l’aire lliure, tot minimitzant els riscs de contagi pel coronavirus, i la colla de professionals que han posat novament fil a l’agulla després del parèntesi nadalenc i dels desplaçaments de la nostra gent a la collita de cafè.

La Brenda a la seva tasca de suport psicològic i logopèdia.

El Dr. Tercero visitant i tractant les criatures que ho necessiten.

La Rubènia amb la seva activitat de fisioteràpia cap els nens i d’ensinistrament a les mares/pares perquè la continuïn a casa.

La Lesbia fent el control de pes, talla, nutrició e higiene i portant minuciosament les dades que ens permeten un seguiment objectiu de cada cas.

Per completar l’equip destinat a dur a terme les prestacions directes a favor de la nostra mainada solament falta la Yahoska, encarregada de la teràpia ocupacional (manualitats). Això és degut a que les manualitats es fan en un altre local i en dies diferents.

Tothom a la feina altra vegada i amb totes les ganes del món. Per no fer-ho massa carregós us en passo només una petita mostra. Els padrins rebran informació més detallada sobre cadascun dels seus fillols/les.

Una abraçada.

Joan

Gener 2021