Darreres notícies

Benvolguts.

La feina es va fent. Us passo unes fotos del Victor amb el gerent de COMJERUMA i amb alguns dels seus socis; gent jove i entusiasta (també hi ha una cooperant).

COMJERUMA, tal com us he explicat alguna vegada, és la cooperativa que ens ha a ajudat en tot el desenvolupament de la nostra, especialment en el tema de l’apicultura, i que ens assessora en tot i per tot. En una de les fotos veureu alguns dels productes que comercialitzen, entre ells la nostra mel. El Victor actualment està posant sobre la taula el plantejament d’alguns dels projectes que volem endegar quan la Fundació sigui un fet (“banco de semillas”, plantació de cafè, etc.), projectes que queden àmpliament explicats a la pàgina web.

Hi ha dues fotos més que semblen intranscendents, però que són molt significatives. Quan vaig marxar de Cusmapa la última vegada, l’ajuntament estava construint uns quioscos d’obra al centre de la població, destinats a la venda de productes els dies de mercat. Les fotos corresponen al dia de la inauguració. L’ Alcaldia va posar un quiosc a disposició de la nostra cooperativa (gratuïtament) perquè aquell dia les nostres mares poguessin vendre els seus productes. Aquí les teniu (amb el seu davantal identificatiu).

He dit que són significatives perquè demostren el nivell de bona relació que s’ha establert amb l’Alcaldia i això sempre és important, tant de cara al present com de cara al futur de les nostres activitats.

Una abraçada.

Joan

Deixa el teu comentari