Darreres notícies

Benvolguts.

Abans de marxar de Nicaragua vaig deixar pactat amb la delegació del Ministeri (MEFCCA) un conjunt d’actuacions a favor del nostre Projecte, que s’aniran desenvolupant durant els propers mesos, de les que aniré informant.

De moment, ja tenim la Brenda i els membres de la nova Junta de la Cooperativa fent un curs a Somoto de “Gestión financiera de Cooperativas” (fotos). Naturalment estem parlant d’una formació molt elemental, però molt important, ja que es tracta de que vagin pujant de nivell i aconseguint poc a poc el grau d’autosuficiència necessària per assolir l’objectiu final de poder prescindir de nosaltres i de tenir prou criteri per a prendre decisions encertades, tant pel que fa a la gestió com a la economia. Com us podeu imaginar la cosa no resultarà gens fàcil i caldrà aplicar-hi
grans dosi de paciència i de perseverança, tot sabent d’on partim (especialment pel que fa als membres de la Junta), però em sembla prou valuós que ho hagin entès, que ho hagin acceptat i que s’ho hagin pres seriosament.

Una abraçada.
Joan