Continuem amb les bones notícies

Les habilitats que està adquirint la nostra mainada em deixen bocabadat i em sembla que a vosaltres també us hi deixaran.

No calen massa explicacions.

Els veureu a les fotos absolutament concentrats, tot seguint les instruccions de la monitora, mentre elaboren “piñates”, gomes folrades pels cabells i, sobre tot, gerres per poder-hi col·locar flors de paper o altres elements decoratius. Us vaig explicar que l’element bàsic dels gerros és un simple globus que inflen i que van revestint amb paper i cartró. Finalment ho remullen, o deixen assecar i ho decoren (això és el que m’han explicat o el que jo he entès). El proper pas, del que us informaré detalladament, consistirà en ensinistrar-los a pintar els gerros per estimular la seva creativitat.

Les sessions de teràpia ocupacional (manualitats) acaben sempre amb allò que no pot faltar (un bon àpat) i els nens i nenes se’n van cap a casa per mostrar a la família el que han estat capaços de fer i que , a poc a poc, els anem ensenyant i ajudant a comercialitzar.

No oblideu mai que es tracta de criatures amb alguna mancança física o psíquica. Això multiplica per cent el seu mèrit i el de la monitora.

Procuraré posar les fotos tot seguint l’ordre cronològic del procés (elaboració, assecat, resultats i àpat final). Pel que em diu algun de vosaltres, les fotos acaben arribant desordenades. “Mea culpa”; no en sé més ni em veig en condicions d’aprendre’n més. La vostra bona voluntat haurà de suplir la meva escassetat.

Ho enviaré en dues tandes per alleugerir-ne el pes.

Una abraçada.

Joan