Benvolguts/des.

Tal com us vaig anunciar, després de l’entrega de llits s’ha fet una altra lliurament i encara no hem acabat. Per això us deia que l’havíem fet grossa.

Aquesta vegada s’ha entregat roba i calçat. Hem aconseguit 25 lots complets (un per cadascuna de les famílies de la nostra mainada).  Cada lot l’han embolicat amb un farcell, tal com feia per aquí la gent de pagès anys enrere, ja que el farcell permet posar-hi un pal i penjar-se’l a l’espatlla per poder-lo transportar amb prou comoditat. No oblideu que bona part dels nostres beneficiaris viuen per poblats indígenes allunyats del poble de Cusmapa (tres o quatre hores a peu). En qualsevol cas han marxat ben contents cap a casa i amb un motiu inesperat per celebrar la Pasqua amb alegria.

Us passo un mostreig de fotos. Els padrins rebran informació fotogràfica ampliada i personalitzada de cadascun dels fillols.

Us hi he posat una foto de l’Edgar amb unes botes que, naturalment, faran molt més servei a la seva mare que a ell, però que el nen abraça perquè ha entès la vàlua del regal. Tractant-se de qui es tracta i de les seves limitacions, aquests detalls demostren els progressos d’integració social que s’estan assolint amb aquestes criatures. Estareu d’acord amb mi que això compensa sobradament de totes les iniquitats que ens veiem obligats a superar.

Espero haver-vos proporcionat un petit motiu d’entranyable satisfacció per arrodonir la vostra celebració de Pasqua.

Gràcies a tots els qui ens ajudeu.

Una abraçada.

Joan

Abril 2021